Trädgården är ett extra rum

22Nov - av admin - 0 - i Trädgård & natur

Ett doftande slutet rum, så beskriver författaren, trädgårdsskribenten och fotografen Karin Berglund sin oas i Mölndals Kråka. En trädgård att njuta av och filosofera i men också ett viktigt arbetsredskap för henne.

Texten är taget från en artikel i Göteborgs Posten, som helt klart är en bra artikel, men mer fascinerande än så är det det faktum att man får insikten om hur trädgården verkligen är någonting mer än en trädgård. Det är en fristad, ett rum att andas i. Och det viktiga ordet i den här meningen är just rum. Det är ett rum utomhus, och det är helt klart någonting som man måste inse om man äger en trädgård. För det är ett otroligt slöseri att ha en trädgård och inte utnyttja den så som du borde. Har man turen att ha en riktigt stor trädgård borde den verkligen utnyttjas till dess fullo. En bänk i trädgården kan göra otroligt mycket, och ja man kan faktiskt ha det som privatperson också. Kolla in på falcostreetfurniture.se för att hitta kreativa och coola parkbänkar som gör trädgården lite mer bekväm och snygg – precis som ett hem.

Håll trädgården varm

För den som inte alls är intresserad av att förnya och snygga till sin trädgård på grund av att det kan vara ett tungt arbete finns det faktiskt trädgårdsarkitekter som kan hjälpa till. På så vis är det bara för dig att berätta hur du vill ha det och sedan låta de arbeta fram det nya  fantastiska rummet till dig. Man kan också se till så att trädgården går att använda på vintern när det är kallt, om det är någonting som du har funderat över. Självklart är det väl så att att man inte kan sitta ute året om, men lång in på hösten fungerar det om man använder sig av saker såsom infravärme.