Gott kött i trevligt sällskap

20Jun - av admin - 0 - i Blandat

Sommaren är äntligen här igen med sina varma, ljusa och långa kvällar. Det finns inget bättre än att dra igång grillen efter en dag med bad och kubb. Oavsett om man är i skärgården, på landet eller i staden så är grillat alltid godast. En bit pepparbiff med bearnaisesås och lite potatissallad till är aldrig fel. Det krävs dock bra bestick för att man ska kunna njuta maximalt av köttet. En nygrillad köttbit med en slö kniv är en tråkig kombination. För att slippa frustration rekommenderas att man använder riktigt bra verktyg för att skära sitt kött, som till exempel Old Farmer Grillbestick – de klarar vilken köttbit som helst utan problem.

Det är skönt och samla vännerna runt grillen på kvällen och grilla kött, korv och kyckling. Ordna lite goda sallader och korka upp en flaska gott vin eller en kall öl och sätta sig ner och kalasa i goda vänners sällskap.

Det diskuteras mycket om vilken typ av grill man ska ha och vilket som ger det goaste resultatet. Det spelar dock inte så stor roll – grillat är godast oavsett vilken typ av grill man använder. Till och med en elgrill ger betydligt godare kött än en stekpanna.