Feng Shui i trädgården

17Dec - av admin - 0 - i Trädgård & natur

Är du en av alla dem som är lite skeptiska mot det här med att harmoni kan komma genom vissa placeringar i hemmet? Då bör du läsa denna text och tänka om. För när det kommer till Feng Shui som det så vackert heter, eller ”vind och vatten”, som handlar om ordning och jordens andar är tanken att finna större harmoni i livet. Allt utgår från naturen, eller hur vi människor och djur samt växter påverkas av naturen.

Från Kina till världen

Feng Shui kommer från Kina och där har man utövat detta i flera tusentals år. Allt tog sin början då bönder började tolka sin omgivning och med detta valde den mest gynnsamma platsen att slå läger på. Allt handlar om energier och att dessa energier ska vara rätt. Även idag så är man en mycket inflytelserik person i Kina om man behärskar dessa konster. Nu har dessa kunskaper spridit sig och vi i väst börjar ta till oss dess lära. Men det är fortfarande många som är skeptiska. Men med tiden och dagens samhälle vi lever i kommer fler och fler sakta ta till sig dess krafter.

Inred din trädgård

När du ska inreda din trädgård har du mycket att vinna på att ta hänsyn till de olika väderstrecken och våra element för att få den bästa energi. Och på Flisby AB dekorerar du sedan med snygga möbler, sand eller sten för att få den där pricken över i:et. Men tänk luftigt och tänk på att allt ska vara i harmoni och allt du väljer att placera ska vara ditställt av en anledning. Det är när vi bara köper saker och sedan ställer det på en plats som vi egentligen inte vet varför som det kan bli en sämre energi. Så, andas och känns efter och om du vill få ut det mesta möjliga så kan du köpa en bok om Fengshui eller så tar du in en expert på det området. Här får du mer tips.