Därför ska du ha en drulleförsäkring

22Apr - av admin - 0 - i Hus och hem

En drulleförsäkring är en slags otursförsäkring som ger dig ersättning när olyckan är framme. Den är extra bra att ha om det finns klåfingriga barn i hushållet. En drulleförsäkring är ofta ett tillval till hemförsäkringen och kan ibland kallas för allriskförsäkring.

Spill,Coffee,On,A,Computer,KeyboardEn drulleförsäkring är en försäkring som ger dig ett extra skydd som täcker plötsliga och oförutsedda saker som exempelvis att spilla kaffe i den bärbara datorn. Det är en slags otursförsäkring. Hos en del försäkringsbolag kallas det även för allriskförsäkring. Är du intresserad av att teckna en drulleförsäkring ska du kolla in https://www.gofido.se/tillaggsforsakring/drulle/ och läsa mer. Deras försäkring ger ersättning med upp till 50 000 kronor per skadetillfälle.

Hemförsäkringen täcker inte otursolyckor

En drulleförsäkring är ofta ett tillval till hemförsäkringen. En vanlig hemförsäkring täcker endast saker som blir stulna eller på annat sätt utsatts för skada. Vet du med dig att det ofta händer att du är lite klumpig eller att du är olycksdrabbad kan det vara en bra idé att ha en drulleförsäkring.

Drulleförsäkring är bra att ha när det finns barn i hushållet

Det är speciellt bra att ha en drulleförsäkring om du har barn. Barn har en tendens att på ett oskyldigt sätt tappa mobilen i toaletten eller repa TV:n. Allt sådant täcker en drulleförsäkring. Förutom en drulleförsäkring är det bra att ha en hemförsäkring och en barnförsäkring. Barnförsäkringen är liksom hemförsäkringen i det närmaste nödvändig och den ska tecknas så tidigt som möjligt. Ja, försäkringar kostar en del i månaden men när det väl händer något är det guld värt att ha en försäkring så att du slipper ersätta allt ur egen ficka. För att alltid ha en uppdaterad och prisvärd försäkring är det bra att varje år gå igenom dina försäkringar för att se att informationen stämmer och att du inte betalar mer än nödvändigt. Ett tips är att budgetera för försäkringarna.