Bygg med fönster i trädgården

15Sep - av admin - 0 - i Blandat

Även trädgården förtjänar uppmärksamhet och kärlek med nya och genomtänkta projekt på samma sätt som allt annat i ens bostad. När de nya stengångarna är lagda och blommorna i rabatterna blomstrar finns det andra saker man kan göra för att höja stämningen i trädgården. Om man vill och är intresserad naturligtvis. Att starta nya projekt i trädgården behöver inte bli dyrt, om man försöker att välja så billiga material som möjligt.

Bygga billig bod i trädgården

En bod i trädgården blir ett praktiskt uterum där man kan förvara saker som utemöbler och redskap när de inte står framme eller används. Tips för att hålla nere materialkostnaderna är att:

  1. köp billiga fönster att sätta in i boden. Med större eller fler fönster kan man även få in mer ljus utan att behöva ha belysning.
  2. jämför priserna hos de olika byggvaruhusen för varje material som ska användas. Ofta kan man även hitta billigare produkter på nätet.
  3. många kända varumärken är dyrare just på grund av själva varumärket medan de finns andra företag med liknande produkter då man inte behöver betala extra för varumärke.

Bygga ett eget växthus

Att bygga ett eget växthus i sin trädgård med hjälp av att använda billiga fönster, antingen begagnade eller nya, blir inte bara väldigt vackert utan även praktiskt för alla dem som gillar att odla. Med ett växthus i trädgården förlängs den svenska säsongen för att kunna odla avsevärt. Även under sommaren, när det är som varmast ute, kan ett växthus bidra med att man kan odla växter som annars inte är speciellt vanliga i Sverige eller inte går att odla utomhus även när värmen når sina toppar på termometern.