Gör dina pooldrömmar till verklighet

19Apr - av admin - 0 - i Trädgård & natur

Nu när sommaren nalkas är det inte så konstigt att man börjar fundera på en pool i trädgården. Under de varmaste sommardagarna kommer du få den svalkan du längtar efter så, utan att behöva ta dig iväg till en badplats som ligger långt bort. Allt fler väljer att satsa på poolbygge för hemestern istället för att resa iväg och det med all rätt!

Det finns många fördelar till varför du borde köpa en pool på Badspecialisten.se, inte minst för att deras pooler är av hög kvalitet. Du hittar även mängder av utformningar på poolerna; nedgrävda i marken som ovan jord. Utformningen du väljer beror helt på hur behovet ser ut och var du tänkt ha den. Vanligtvis behöver du inte bygglov för nedsänkt pool, utan det du kan behöva bygglov för är hur det ska se ut runt omkring poolen – som staket eller plank. Annars är det bara att välja en plats som du känner att poolen kommer att passa på och njuta av fördelarna med egen pool.

Att tänka på när man blir med pool

Förutom utformningen på poolen samt placeringen av den så finns det lite andra saker som du kan behöva tänka på. Först och främst är det en bra idé att skaffa en pool som håller länge så att du kan tjäna en större peng när det är dags att sälja huset. Kom även ihåg att poolen kan medföra en säkerhetsrisk, framför allt om du har barn men även om du har husdjur. Självklart har barn mycket glädje av poolen men innan barnen har lärt sig att simma ordentligt kan det vara en god idé att bygga staket runt poolen. Det är också lag på att du behöver ett skydd så att varken barn eller djur kan ramla ner i poolen. Skyddet kan förutom ett staket vara ett slitstarkt pooltäcke eller ett pooltak.